top of page

Cinquè dia de colònies!

Aquest matí hem fet una de les activitats estrella de Can Ribals, el trekking aquàtic. Ens hem posat el neopré i el casc per pujar més a dalt de l'alberg i fer un descens pel riu Aransa.

Hem estat una mica lents, ja us podeu imaginar que posar neoprés costa i després caminar una estona amb ells posats no és fàcil sense pràctica... però ha valgut molt la pena. Segur que quan vingueu a buscar-los us comentaran aquesta activitat. Hem començat a baixar pel riu, hem passat per tobogans naturals i han fet dos salts bastant alts. La veritat han estat molt valents i valentes. Però s'han refrescat, han fet una activitat 100% d'aventura i alguns han sortit una mica de la seva zona de confort, així que un cop hem acabat hi havia molta satisfacció i ganes de seguir.


En arribar a l'alberg hem fet dutxes i hem anat directes a dinar. Després de dinar hem fet temps lliure i a les 16:00 hem realitzat el taller de samarretes. Després de les emocions del matí, es nota que estavem cansants, així que una activitat més calmada ens ha anat molt bé. Un cop les samarretes estaven decorades i pintades, les hem deixat eixugar i hem anat a fer un tomb pel voltant de l'alberg. Hem entrat entrat a dos búnquers de la Línia Pirineus, línia militar defensiva dels temps de la Segona Guerra Mundial. No sé si han prestat molta atenció a les nostres explicacions perquè hem anat a fer la volta amb en Truc (el gos de Can Ribals). No us ho havia dit fins ara, però el Truc és el rei de la festa, jo crec que algun dels vostres fills se'l voldrà emportar a casa, així que l'últim dia reviseu bé el maleter del cotxe, si us l'emporteu no acceptem devolucions ;)


Després de la passejada ja hem anat a sopar. Entre que és el 5è dia i avui hem tingut un dia intens, ara durant l'activitat de nig es nota que estem tots ja un mica cansants. Així que anirem a dormir d'hora que demà és ja l'últim dia i hem d'estar a tope per aguantar fins a la festa de l'última nit.












31 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page