top of page

Quart dia de colònies!

Ens està costant posar adjectius, però cada dia que passa és millor! avui hem estat tot el dia al matí pel bosc construint cabanes per equips. A les 13:00 quan ja les hem acabat cada grup les ha ensenyat a la resta i ens hem explicat com i perquè les hem fet d'aquella manera. És una activitat que agrada molt perquè primer no caminem gaire (:-P) i això els hi agrada molt jeje. Segon, perquè estem en un bosc on no ens toca molt el sol i s'hi viuen moltes aventures. El tercer motiu i el més important, fan volar la imaginació i creativitat. Uns es pensen que són indis, els altres estan a l'edat mitjana, etc. És molt divertit, i els monitors i monitores també ens ho passem molt bé ajudant-los a construir.


Després de dinar avui hem anat a l'hípica! Tots hem pujat a cavall, només dos després de pujar i estar una estona damunt del cavall han decidit no anar a fer la volta de 15 min per fora la hípica. Honestament, quan he vist el tamany dels cavalls i el dels vostres fills i filles, pensava que la majoria preferiria estar per l'hípica i la granja d'animals, o jo ho hagués preferit així jeje però han volgut anar a fer la volta :P Ha estat una bona experiència i a aquesta hípica estan molt acostumats a fer aquestes descobertes amb infants. A l'hípica hem estat de 16:00 a 18:15. Un cop arribats a l'alberg hem berenat un batut natural de fruites casolà que ens ha fet la Laura, i galetes i xocolata. En acabar hem anat a donar de menjar a les alpaques i abans de sopar ha tocat dutxa general que amb tants animals i emocions era necessari...


L'activtat de nit d'avui ha estat el taller d'astronomia d'en Joan. Ha preparat una presentació per explicar el funcionament del cosmos, que per cert ha despertat molt interés, de fet potser massa, ja que s'ha allargat més del previst per les preguntes que han sorgit d'un taller tan interessant, així que just després del taller no hi ha hagut temps del joc de nit i hem pujat a dormir. Avui no hem pogut fer l'observació prevista en part també perque el cel està una mica núvol, si demà o passat fa millor dia tornarem a muntar el telescopi, aquesta setmana sembla que serà complicada astronomicament parlant ja que la Lluna no es veu (tenim Lluna Nova) i els planetes surten més tard.. però ho tornarem a intentar :)


Això és tot per avui, demà ens toca el trekking aquàtic pel matí i el taller de samarretes per la tarda, demà us ho explico ;)
39 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page