top of page

Segon dia de colònies!

Quin segon dia!!! Però anem per pams 😊

La primera nit l’han passat molt bé, va haver-hi dos infants que van tenir una mica d’enyorança al moment d’anar a dormir, però res greu, de veritat, ho vam superar i vam dormir tots. Així que prova superada!

Avui ens ho hem passat molt bé, com podeu veure a les imatges de sota, al matí hem anat a fer l’espeleologia a la cova d’Anes. Era un dia important perquè havíem de veure les capacitat físiques del grup, i hem de dir que han tirat molt bé. L’autocar ens ha deixat al poble de Prullans i hem hagut de caminar una hora per arribar a la cova. Una excursió d’una hora per infants de 8-12 si no tenen la pràctica ja els hi pot costar. Sí, que cap al final, alguns ja preguntaven quan faltava, però no hi ha hagut cap tipus de patiment. No hi ha res com anar xerrant mentre es camina!!


Un cop hem arribat a la cova ha començat l’aventura de veritat, i el 100% de grup ha fet els 300 metres que teníem planificats a fer. La cova te 350 metres, així que pràcticament l’hem fet tota. Pel que fa al temps, hem tingut sort, ja que no ha plogut pel matí, però ha estat un dia gris. Per caminar és millor això que amb molt de sol.


Després de la cova hem tornat a la casa per dinar i descansar una mica.


Per la tarda no ens hem quedat pas aturats. A les 16:00 hem anat a la piscina, tot i el dia gris, els vostres fills i filles no ens han perdonat la piscina, això sí, no hi hem estat molta estona. Després ens hem dutxat i ens hem preparat per fer escalada al rocòdrom i tir a l’arc. No tots els nens i nenes han pogut arribar a dalt de tot del rocòdrom però han fet molt bon paper, i sobretot els ha agradat que els baixessim amb la corda. Pel que fa al tir a l’arc, els hi ha agradat, però sí que hauran de millorar amb la punteria si voleu que vagin a uns jocs olímpics jejeje


A les 19:00 hem acabat l’escalda i tir a l’arc i hem anat a donar de menjar a les alpaques. Ha estat divertit, són uns animals més grans del que sembla, a més els hi hem explicat l’origen i com donar-los-hi de menjar. De fet, les alpaques han menjat directament de les mans dels vostres fills i filles.


A nivell de comportament tot molt bé, només ens hem hagut de posar seriosos amb l’ordre a les habitacions. Després de sopar hem dedicat 20 min a que cadascú ordenés bé les seves coses. Un cop ordenats, hem anat a fer el joc de nit, avui tocava el joc de la bandera.


Estic acabant d'escriure aquest text que són les 23:27 i fa 10min que plou, i ja tothom està al seu llit!


De moment això és tot, qualsevol cosa, restem a la vostra disposició 😊
0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page