top of page

Tercer dia de colònies!



Això passa molt ràpid, ja sabem que molts de vosaltres ja els voleu tornar a veure, perooò no volem que acabin les colòniesss, estem tenint uns dies molt bons.


Avui hem fet una excursió i descoberta de l’entorn fins al nostre poble veí de Mussa. Hem après els diferents tipus de vegetació, així com els animals que ens hi podem trobar. Hem estat reconeixent petjades d’animals! A més, hem dinat de pícnic, així que l’excursió ens ha durat gran part del dia. Ara bé, alguns de vosaltres ens vau dir que els vostres fills es cansaven amb facilitat, i... crec que us fan una mica de “cuento” perquè aquí ho han fet tots! ;-)


Cap a les 15:30 hem arribat a l’alberg i hem descansat una mica. Ens ho mereixíem! Després de descansar, per grups, han preparat una presentació on han exposat les coses apreses durant la sortida. Un cop finalitzat el treball en equips, hem anat a la piscina a fer jocs d’aigua. Ja refrescats, hem berenat una mica i ens hem dutxat. Després de la dutxa hem tingut una mica de temps lliure on els més petits han volgut jugar a uns jocs de cartes i els més grans estaven al prat de baix fent-la petar. De 19:00 a 20:00 hem estat fent jocs clàssics: fet i amagar, pi, bitlles catalanes, etc.



Com a cosa a millorar... si ahir vam haver de fer una xerrada per tal de millorar l’ordre a les habitacions (per sort sembla que ha funcionat! jeje), avui amb els més grans hem hagut de comentar que s’havien de parlar amb més respecte, estan en aquella edat que a la que agafen una mica de confiança comencen a parlar-se pitjor, i a vegades pot acabar amb algú enfadat (avui s’han enfadat dos). És una cosa molt habitual, però creiem que després de la conversa d’avui ja ha quedat resolt. Han fet molta pinya, riuen i juguen tots junts, però conviure moltes hores amb tantes emocions pot generar moments més intensos jeje.



Ara estan molt emocionats perquè demà a la tarda anem a l'hípica! Segur que serà una experiència genial. Al matí farem construcció de cabanes, és una activitat que segur que la gaudiran molt també...i no cal caminar, que després de dos dies d’excursions també els hi agradarà. Seguim!









17 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page