top of page

Per un dia que durarà anys

Can Ribals és l’espai a la Cerdanya per aquells qui desitgeu una celebració o casament especial, diferent i única en un entorn natural i acollidor. Les vistes espectacular a la serra del Cadí us guiaran duran tot el dia.

deixeu'vos sorprendre, celebracions autèntiques i diferents

IMG-20230826-WA0014.jpg

Cuidem els detalls

Som molt més que un alberg rural, som un equip de persones professionals i apasioandes, amb voació de servei. Ens encanta obrir les portes de casa nostra per dies tan especials com aquests. Oferim màxima flexibilitat i empatia per què sigui un dia a recordar.

L'entorn ens ho posa fàcil

Can Ribals es troba envoltat de paisatges impressionants, amb boscos, prats i vistes panoràmiques que creen un escenari idíl·lic per a la vostra cerimònia i festa de casament. La natura serà el teló de fons perfecte per a les vostres fotografies i records.

1693654238670.jpg
IMG-20230826-WA0012.jpg

Exclusivitat 

Lloguem les instal·lacions de manera exclusiva per al vostre casament. Això significa que podreu gaudir d'una experiència íntima i privada amb els vostres convidats, sense haver de compartir l'espai amb altres esdeveniments i podreu fer ús de les habitacions per qui vulgui passar-hi la nit.

Viviu el vostre dia d'una forma diferent

Allunyats de l'estrès de la ciutat: Aquest alberg rural està situat lluny de l'agitació de la ciutat, oferint una oportunitat de desconnectar i relaxar-se amb els vostres. És perfecte per a aquells qui volen una celebració més relaxada, diferent i allunyada del bullici urbà.

1693654260601.jpg
bottom of page