top of page
email.png

Serveis a escoles i instituts
Colònies - sortides escolars - excrusions - estades

El nostre objectiu és realitzar les activitats, colònies i sortides escolars que el professorat tingueu en ment. L'ubicació del nostre alberg/casa de colònies, les seves instal·lacions, la nostra experiència i la Cerdanya ens permeten poder oferir tot tipus de sortides durant tot l'any. Des de convivències d'inici de curs, sortides a la neu, setmanes blanques, sortides d'esquí nòrdic i alpí, descoberta de la neu (construcció iglús, raquetes, orientació, etc.), colònies escolars de primavera, treballs de sintesi i viatges de final de curs. Nosaltres us podem plantejar uns paquets amb tot tipus d'activitats, però la nostra mentalitat és oferir la màxima flexibilitat per adptar la sortida a les vostres necessitas. Digueu-nos què busqueu i us aconsellarem sense compromís.

Oferim sortides escolars i excursions per a totes les edats, des deducació infantil i primària, educació secundària/ESO, batxillerat, cicles formatius i carreres universitàries.

Can Ribals i l'estació d'esquí d'Aransa s'han unit per crear Viventeca. Des de Viventeca volem portar les colònies a un altre nivell de qualitat.

Viu unes colònies escolars inoblidables!

Truca'ns al 679987130 

 

Demana'ns pressupost sense compromís

Gràcies per la teva petició, en breu t'enviarem el pressupost! 
Ancla 1
bottom of page