top of page
Inici: Benvinguda

Colònies Orígens, estius per recordar

Des de Can Ribals organizem les Colònies Orígens. Tenim la missió de fomentar els valors de la convivència, amistat i creativitat en l'entorn natural. Creem estius per recordar, amb vivències úniques i autèntiques. Volem tornar als orígens senzills i divertits de les colònies que vam viure quan nosaltres érem petits.

​Colònies no massificades, amb monitors i tècnics qualificats. Tracte proper amb les famílies i amb els infants. Cuidem tots els detalls, des de la planificació i preparació de les activitats, fins a una cuina saludable amb aliments de proximitat. Tot això al cor del Pirineu català, a la Cerdanya.

A l'alberg rural Can Ribals, amb una trajectòria de més de 25 anys d'experiència en el sector del lleure educatiu, trobarem el lloc ideal per poder gaudir d'una estada inoblidable!

Especialitzats en colònies d'estiu per a infants i joves d'entre 7 i 13 anys, inclosos.

Image by Artem Kniaz
Niños abrazándose en círculo

 Torns i dates 

Reserva un estiu inoblidable. Descomptes per a reserves anticipades i per a inscripcions múltiples de germans i/o amics. Consulta'ns sense compromís!

TORNS DISPONIBLES
Del 23 de juny al 29 de juny
Del 30 de juny al 6 de juliol
Del 7 al 13 de juliol
Del 14 al 20 de juliol
Del 21 al 27 de juliol

Oferta promocional fins el 17 de març! Places LIMITADES.

Oferim descomptes per a inscripcions múltiples de germans i/o amics.

Quines activitats farem?

Activitats pensades per viure la natura, fomentar el companyerisme i la creativitat

Screenshot_12.jpg

Trekking aquàtic

Ens posarem el neoprè i resseguirem el llit del riu. Caminarem, nedarem i passarem per tobogans d’aigua naturals.

Screenshot_9.jpg

Descoberta i cura d’alpaques

A Can Ribals viuen en Newton i en Floc, dues alpaques molt simpàtiques. Durant aquests dies aprendrem sobre aquests animals i els hi donarem de menjar

Jocs de treball en equip i convivència

El treball en equip ens permetrà passar del “jo” al “nosaltres”. Els jocs cooperatius estan especialment dissenyats per això. Per fomentar l’amistat, el companyerisme i l'aprenentatge

Screenshot_5.jpg

Visita a l'hípica

Coneixerem els cavalls i els ponis de ben aprop, aprendrem a cuidar-los i ens hi passajarem. Generarem una conexió molt especial amb aquests animals tan nobles!

Screenshot_3.jpg
IMG_4044.jpg

Taller de meteorologia i nit d'estrelles

MeteoPirineus realitzarà una taller de méteo on els vostres fills i filles descobriran quins són els fenòmens del temps que podem viure al Pirineu i aprendrem com actuar en cas de situacions de temps extrem! També experimentarem i apendrem com es formen els núvols, perquè neva o plou més a un indret o a un altre, i moltes coses més :)

I a la nit intentarem observar alguns dels principals objectes del Sistema Solar.

Screenshot_7.jpg

Iniciació a l’escalada

Una de les instal·lacions estrella de l’alberg és el rocòdrom. Aprendrem les nocions bàsiques de l’escalada i ens enfilarem per la paret, sempre amb la supervisió de monitors tècnics especialitzats

Tir a l’arc

El tir a l’arc és una de les especialitats que agraden més als infants. És una disciplina olímpica que requereix de concentració i habilitat. Seran capaços de fer diana?

Screenshot_8.jpg

Iniciació a l'espeleologia

Ens endinsarem en una cova molt propera a Can Ribals per descobrir-ne les seves dimensions i meravelloses figures fetes per la natura i pel pas del temps. Una jornada d'experimentació en espeleologia al cor de la Cerdanya

Screenshot_6.jpg
Screenshot_11.jpg

Construcció de cabanes

Recordes quan érem petits com de bé ens ho passàvem fent cabanes al bosc? A les nostres colònies no pot faltar aquesta activitat! Farem una passejada pel bosc i utilitzant els diferents elements que ens proporciona la natura construirem cabanes. A més, aprendrem a reconèixer la vegetació de la zona i la cura del bosc

1656450442611.jpg

Senderisme

Richard Louv en el seu llibre titulat "El darrer nen als boscos" va utilitzar el terme "trastorn per dèficit de la natura" per descriure els problemes de comportament que desenvolupen els infants que passen molt poc temps a l'aire lliure i en contacte amb la natura. A Can Ribals hi posem remei! Farem una travessa d’un matí, portarem entrepans i visitarem el poblet rural de Mussa. La ruta està adaptada a les edats dels infants.

Concurs de disfresses i taller de teatre

No tots naixem amb les mateixes habilitats creatives, però aquestes també es poden aprendre si les fomentem correctament. Al taller de disfresses i teatre, no només crearem un espai creatiu i divertit, sinó que millorarem les nostres habilitats comunicatives!

Niños con capas

Piscina i jocs d’aigua

La piscina de Can Ribals, no només ens permet gaudir de l’aigua mentre admirem la serra del Cadí, sinó que ens serveix per passar-nos-ho d'allò més bé i remullar-nos quan fa molta calor!

Screenshot_2.jpg
Screenshot_10.jpg

Jocs de nit i disco

Els jocs de nit i la discoteca de l'últim dia són uns clàssics de les colònies d’estiu, són d’aquelles activitats que generen més bons records!

IMG_0874-1024x768.jpg

Cursa d’orientació amb proves

Descobrirem les tècniques d’orientació, i reconeixement de l'entorn natural. Trobarem fites i passarem proves per tal de poder completar el circuit d'orientació de Can Ribals

Inici: Activitats
Inici: Pro Gallery

Voleu apuntar-vos o sol·licitar més informació? Contacteu-nos sense compromís

679987130 (també per WhatsApp)

hoguera
Inici: Contacte
bottom of page